Vise? Vom ajunge de la Bucuresti la Brasov, pe autostrada, in 2014!

Dată publicare: 02-04-2009 00:00
Dată actualizare: 09-04-2012 02:26


Probabil v-ati saturat de aceste promisiuni, insa guvernantii ne promit ca de data aceasta chiar asa va fi.

Cu umbrela in mana, premierul si seful de la Transporturi au vizitat joi santierele autostrazii. Au anuntat ca in anul crizei, infrastructura este prioritatea Guvernului, iar statul va plati toate lucrarile. Totul suna bine pe hartie, sa vedem insa cum va fi turnat asfaltul si, mai ales, cand.

Vizita guvernamentala i-a motivat se pare pe constructori, care si-au invadat santierele cu utilaje si oameni. Pe primul tronson, de la soseaua de centura la Moara Vlasiei, compania responsabila anunta ca este in grafic.

Si pe tronsonul de la Moara Vlasiei spre Ploiesti treaba merge bine. Putea fi gata de mult, recunosc si cei care au contractat lucrarile.

Langa Ploiesti, premierul si ministrul transporturilor au revenit in acelasi loc unde Radu Berceanu inaugura lucrarile acum 2 ani. Parca a fost ieri acea vizita, pentru ca muncitorii n-au inaintat prea mult cu asfaltul.

Optimist din fire, prim-ministrul are incredere in constructori si le promite finantare totala, daca se tin de treaba.

Autostrada Bucuresti-Ploiesti nu pleaca insa din Capitala, cel putin anul acesta. Statul nu are bani pentru exproprieri in zona de nord a orasului, unde terenurile au costuri exorbitante, asa ca au fost amanate cu cel putin un an.

Tags: autostrazi,


VIDEO PROTVPLUS.RO