Vineri s-a inaugurat, acum s-a stricat. Centura orasului Gherla, inchisa


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 21:56
Data publicarii: Miercuri 19 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Ca la noi la nimeni. Se inaugureaza un drum cu surle si trambite, peste cateva zile il inchidem pentru ca s-a stricat. Este cazul centurii orasului Gherla, caruia premierul Emil Boc si ministrul transporturilor, Radu Berceanu, i-au taiat panglica vineri.

Premierul parea atunci foarte bine dispus. Chiar mandru ca in sfarsit se termina o lucrare pentru care Guvernul a alocat de-a lungul timpului aproape 8 milioane de lei. Asa ca inaugurarea drumului s-a facut cu fast.

Insa la doar cateva zile dupa ce autoritatile au plecat, drumul de numai 5 km, construit in cativa ani, a fost inchis. O bucata din sosea s-a surpat din pricina pamantului alunecos si a calitatii proaste a lucrarilor de consolidare.

Asa se face ca locuitorii din Gherla s-au trezit din nou cu traficul greu prin oras, iar soferii au facut cale intoarsa de pe centura pe drumul national care leaga orasul de Dej.

Asta in timp ce autoritatile nu par foarte ingrijorate de situatie.

Centura ocolitoare a municipiului Gherla faciliteaza accesul inspre si dinspre Dej. Lucrarile au inceput in 2007 si au fost finantate cu bani de la Banca Europeana de Investitii si de la Guvernul Romaniei.

Berceanu: Taxa la podul Cernavoda, mentinuta. Vor fi introduse controale
VIDEO PROTVPLUS.RO