Suma primită de un tânăr care a lovit 4 mașini Ferrari


Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 11:59
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 11:28
Categorie: Stiri Sociale
tanar, Ferrari, 135.000 lire, Taiwan, donatii

Un tânăr de 20 de ani, care a renunțat la facultate pentru a-și ajuta mama, a provocat în decembrie anul trecut un accident care îl costă acum peste 520.000 de lire sterline.

Acum tânărul din Taiwan s-a trezit cu donații de peste 135.000 de lire sterline de la sute de oameni care i-au sărit în ajutor, impresionați de povestea lui, relatează Daily Mail.

Tânărul se afla la serviciu, în tura de noapte, când a început să se simtă rău și a decis să se întoarcă acasă. Numai că, pe drumul de întoarcere spre casă, Lin Chin-hsiang a adormit la volan și a lovit trei mașini Ferrari 488 și un Ferrai F12. Mașinile erau parcate și urmau să fie transportate în alt oraș.

În urma accidentului provocat de Lin, s-a ales cu o factură de 520.000 de lire sterline. Mai mulți oameni au cerut reprezentanților firmei să renunțe la despăgubiri și să îl ierte pe Lin. Unul dintre proprietarii mașinilor a spus că deși îi pare rău de Lin, trebui să acopere daunele mașinii de lux.

Pentru că sărăcia l-a împins să renunțe la școală și să își ajute mama, tânărul nu a avut cum să plătească această sumă uriașă. 830 de oameni din Taiwan au sărit în ajutorul tânărului.

Cei care au donat au strâns mai mult de 135.000 de lire sterline.

În urmă cu cinci ani, tânărul a rămas fără tată, iar de atunci mama sa a fost cea care s-a străduit să îl crească pe el si pe cei doi frați ai săi. Lin s-a angajat la un restaurant local, iar împreună cu mama sa, care deține un mic magazin, întrețineau întreaga familia.

”Sunt foarte recunoscător tuturor celor care s-au oferit să mă ajute și care au venit să mă încurajeze. Unii oameni chiar au venit personal și m-au întrebat unde pot dona”, a spus Lin.

Înainte să renunțe la școală, Lin a urcat cursurile Universității de Știință și Tehnologie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO