Turisti si vrajitoare, claie peste gramada, la Palatul Parlamentului!

Ultima actualizare: 28-04-2012 08:25

3000 de vizitatori au trecut duminica in fiecare ora prin cele mai frumoase sali ale Palatului Parlamentului. Inmultim cu 7 ore, cat au stat portile deschise, si vedem ca au existat aproximativ 20.000 de interesati, dupa cum sustin organizatorii.

Coada a masurat si ea un kilometru, iar timpul de asteptare chiar si doua ore.

La ora 10:00, cand s-au deschis portile fostei Case a Poporului, 3000 de oameni erau deja la coada, gata sa fotografieze grandioasele sali.

Printre vizitatori au fost si nostalgici ai fostului regim comunist. Au existat si probleme dupa atata asteptare. O tanara a lesinat, chiar in momentul in care urma sa intre in cladire.

Si in Palat medicii au avut de lucru. Pentru ca au urcat si au coborat sute de scari, trei persoane cu afectiuni cardiace au avut nevoie de ingrijiri.

Dupa 10 minute de suspine, o fetita a reusit sa-si gaseasca parintii cu ajutorul angajatilor de la Palatul Parlamentului. Turul celor mai frumoase incaperi a durat, in medie, o ora.

Momentele inedite nu au lipsit nici ele. Vizitatorii s-au amuzat cand si-au facut aparitia in zona patru femei care pretindeau ca fac vraji, ca sa scape cladirea de "blestemul" flacarii violet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO