Traieste intr-o saracie lucie, desi este mostenitoarea unei mici averi!

Dată publicare: 13-03-2009 00:00
Dată actualizare: 20-06-2012 01:27


Un paradox incredibil marcheaza viata unei fetite de 2 ani si jumatate din Turda, nevoita sa traiasca intr-o saracie lucie desi este mostenitoarea unei mici averi.


Mama Mariei a murit in timp ce incerca sa faca rost de bani, care oricum abia daca le ajungeau de pe o zi pe alta. Femeia aduna fier vechi. Exact in urma cu un an insa, un mal de pamant s-a prabusit peste ea. S-a stins pe loc. Surprinzator, isi incheiase asigurarea de viata cu doar o luna inainte. Acum, fetita ei ar trebui sa incaseze despagubirile: 100.000 de lei.

Poate ca nu este o suma astronomica, insa ar insemna enorm pentru o familie care traieste din ajutorul social al bunicii, o femeie bolnava, in varsta de 56 de ani, intr-o casa care sta sa cada, fara apa si curent electric.

Ca sa isi primeasca banii, bunica ar trebui sa mearga la notariat. Dar din ce sa plateasca totusi taxele de aproximativ 1.000 de lei.

In cazul in care femeia nu reuseste sa stranga suma necesara, cei de la compania de asigurari spun ca ar putea solicita un avans pentru intocmirea actelor, dupa care o sa primeasca restul de bani.
 

Tags: asigurari,


VIDEO PROTVPLUS.RO