Traficul pe DN1 se desfasoara cu dificultate la Azuga, Busteni si Comarnic

Dată publicare: 01-12-2008 00:00
Dată actualizare: 10-07-2012 06:53


Trafic pe DN1

Traficul rutier pe DN1 se desfasoara cu dificultate pe sensul de mers Brasov - Bucuresti, in statiunile Azuga, Busteni si in orasul Comarnic, unde s-au format coloane de masini pe mai multi kilometri.

Circulatia la iesirea din Brasov a fost deviata, luni dupa-amiaza, spre DN1A Sacele-Cheia, din cauza aglomeratiei. Pe cele doua drumuri nationale, la iesirea din zona montana este ceata, vizibilitatea fiind in unele locuri sub 100 de metri.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, in aceste zone se circula bara la bara, iar viteza de deplasare este de 10, cel mult 15 kilometri la ora.

La iesirea din Busteni catre Sinaia traficul rutier se fluidizeaza, iar in zona Comarnic se formeaza din nou coloane de masini, tot pe sensul de coborare dinspre munte intrucat soferii sunt nevoiti sa acorde prioritate de trecere pietonilor care traverseaza DN 1 prin locurile marcate.

Politistii le recomada soferilor sa circule pe DN73 Rasnov - Bran - Pitesti si in continuare spre Bucuresti pe autostrada A1 sau pe DN7. Exista riscul ca circulatia pe DN1 sa se blocheze la Predeal, la intersectia cu DN73A Rasnov - Predeal, din cauza masinilor care vin din zona Bran.

Mai multe despre acest subiect pe www.mediafax.ro.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO