Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București

Ultima actualizare: 01-06-2020 11:08

S-a dat liber la terase! Primele au fost cele de noapte, care au deschis la ora 00:00. După o lungă perioadă de așteptare, străzile şi localurile din Centrul Vechi au fost pline ca în vremurile bune.

Dacă patronii nu se așteptau la un număr atât de mare de clienți, au avut surpriza de a vedea cozi la intrarea în localuri! Au avut însă grijă că normele impuse să fie respectate, și au luat toate măsurile necesare.

Cei dornici de distracţie au luat cu asalt pub-urile, după atâta vreme de stat în case. Dacă până acum Centrul Vechi al Capitalei a fost gol, duminică noapte s-au format cozi la intrare.

Reprezentanţii localurilor au avut grijă să respecte normele impuse de autorităţi.

Madalin Cristian reprezentant local: "Am pregătit culoare pentru intrare, ieşire, dezinfectant, personalul instruit, măşti, mănuşi. Se intră doar pe bază de rezervare. Ne este foarte greu, dar respectăm toate normele impuse. Funcţionăm undeva la 40% din locurile pe care le deţineam noi normal. Este cea mai mare bucurie şi nu pentru noi neapărat ca personal, cât pentru clienţi care au fost foarte fericiţi şi bucuroşi."

Tânără la terasă: "Abia aşteptam să ajung la terasă ca să mă relaxez în primul rând. Aveam nevoia de socializare şi atâta tot. Să stau cu prietenii, să ascult muzică. Să mă relaxez. Am fost bucuroasă că se deschid în sfârşit terasele, pentru noi tinerii este importanta socializarea, să ieşim cu prietenii, să păstrăm legătura."

DJ-ii şi-au făcut treaba cum ştiu ei mai bine. Au pornit muzica şi voia bună!

Întrebaţi ce le-a lipsit în perioada de izolare, clienţii nu au stat prea mult pe gânduri.

Barmanii au făcut show, iar clienţii abia aşteptau să se dea liber la băuturi.

Nici şampania cu artificii nu a lipsit din peisaj. Un prilej perfect pentru a ciocni un pahar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO