Tânăra care s-ar fi aruncat de pe podul Cernavodă, de negăsit. Mesajul publicat online înainte să dispară

Dată publicare: 15-11-2017 10:54
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


fata cernavoda

“Mergea pe şinele de tren, plângea cu telefonul mobil în mână şi chiar a vorbit la un moment dat la el”, spune ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Teodora, tânăra de 18 ani din Cernavodă care s-ar fi aruncat de pe podul feroviar Anghel Saligny.

Au trecut 3 zile de când fata este de negăsit. Nimeni nu ştie încă dacă într-adevăr s-a sinucis, cert este că tatăl vitreg i-a găsit rucsacul pe podul Anghel Saligny. Mama Teodorei a venit în țară din Statele Unite.

“Am vorbit cu toți prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă. Altceva nu mai am nimic de comentat”, a spus femeia, conform reporterntv.ro.

”Sunt pe podul din Cernavodă, am niște probleme și nu știu ce se va întâmpla cu mine. Vreau să știi că ești singurul în care am încredere să îți trimit mesajul acesta, îmi pare rău că te bag în asta...”, aceasta ar fi o parte din ultimul mesaj al Teodorei, adresat se pare, tatălui ei vitreg.

Colegii tinerei, profesorii sau directorul de la Liceul George Călinescu din Constanța, unde învață Teodora, nu știu ca ea să fi avut vreo problemă personală.

În mediul online, ultimul mesaj al tinerei de 18 ani este în limba Dothraki, utilizată în filmul Urzeala Tronurilor. Asemeni celebrei replici din film, Teodora pare să transmită următoarele cuvinte: “soarele meu, stelele mele”, unei persoane iubite.

Sursa: reporterntv.ro

Tags: cernavoda, pod, teodora,


VIDEO PROTVPLUS.RO