Sindicalistii de la metrou renunta la greva!

Ultima actualizare: 20-09-2012 19:59
Metrou

UPDATE: Sindicalistii de la metrou renunta la greva anuntata pentru joi, dupa ce liderii Uniunii Sindicatelor Libere Metrou au semnat cu administratia Metrorex noul contract colectiv de munca.

Bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an al companiei a fost avizat de Guvern, cu o usoara scadere a fondului de salarii si cu includerea in salariul de baza a unor sporuri ale angajatilor.

Potrivit Gandul, angajatii de la metrou pot obtine o cresterea salariala de pana la 10%.

Totodata, Ministerul Transporturilor arata intr-un comunicat de presa ca Guvernul si Ministerul Transporturilor si Infrastructurii au ca obiectiv major modernizarea si dezvoltarea retelei de metrou din Municipiul Bucuresti, alocand importante resurse financiare necesare constructiei de noi statii si linii de metrou.

Astfel, statiile Pajura si Parc Bazilescu de pe Linia 4 de metrou au ca termen estimat de punere in exploatare anul 2011. De asemenea, un obiectiv de importanta majora este constructia liniei 5 Drumul Taberei - Univesitate - Pntelimon si liniei 6 de legatura a retelei de metrou cu Aeroportul Otopeni, a caror executie va genera sute de locuri de munca, atat pe perioada executiei, cat si in timpul exploatarii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO