Sfintii Ioachim si Ana, sarbatoriti de credinciosi. Cuplurile au mers sa se roage pentru copilul mult dorit

×
Codul embed a fost copiat

Credinciosii si toti cei care le poarta numele ii praznuiesc pe Sfintii Ioachim si Ana, cei care i-au dat viata Maicii Domnului, dupa ce jumatate de veac s-au rugat fierbinte sa poata avea un prunc.

Astfel, in bisericile din toata tara, zeci de mii de romani au ingenunchiat si s-au rugat in fata icoanelor pentru sanatate, iar cuplurile pentru copilul mult dorit.

Sute de credinciosi au ascultat piosi slujba de la biserica ce poarta hramul sfintei Ana din Capitala, in biserica sau afara, au aprins o lumanare si s-au rugat pentru sanatatea lor si a familiei. Cu speranta mare in inimi au ingenunchiat in fata icoanelor celor doi sfinti sarbatoriti si cei care, in ciuda faptului ca sunt sanatosi, nu pot avea copii.

Izabela, de pilda, incerca de 3 ani. Medicii nu au raspunsul infertilitatii, asa ca asteapta miracolul divin.

Sfintii Ioachim si Ana erau casatoriti de 50 de ani fara sa aiba prunci, desi isi doreau. Dar cu post si rugaciune au fost binecuvantati cu o fata: Maica Domnului, devenind astfel bunicii lui Hristos. De aceea vin sa se roage la ei cuplurile care nu pot avea copii.

Citește și
Sf Gheorghe
900.000 de romani au sarbatorit cu gratare, mamaliga si "berica" de Sf. Gheorghe. Traditii speciale printre romii din Oltenia
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Altii, in schimb, au venit mai degraba sa multumeasca cerului pentru miracolul de care cred ca au fost atinsi.

"Am avut un accident de masina, am fost in scaun cu rotile, medicii nu imi dadeau nicio speranta, dar iata ca m-am ridicat. Cand medicii nu mai pot face nimic, intervine Dumnezeu", spune o credincioasa.

Dupa slujba, credinciosii au primit si pachete cu mancare pregatite de preoti pentru cei nevoiasi.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Unul a numit Romania
Unul a numit Romania "Gradina Maicii Domnului", altul a salvat mii de evrei. PORTRETELE celor doi Papi, deveniti sfinti

Cine au fost cei doi suverani pontifi deveniti duminica sfinti? Papa Francisc i-a descris ca pe "doi oameni curajosi", care "au cunoscut tragedii, dar nu au fost zdrobiti de acestea".

900.000 de romani au sarbatorit cu gratare, mamaliga si
900.000 de romani au sarbatorit cu gratare, mamaliga si "berica" de Sf. Gheorghe. Traditii speciale printre romii din Oltenia

900.000 de romani au astazi toate motivele sa bea si sa chefuiasca, pentru ca poarta numele unuia dintre cei mai mari sfinti ai crestinatatii: Gheorghe.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.