Reduceri la imobiliare! Da' de unde! E doar o strategie de marketing

Ultima actualizare: 07-05-2012 18:25

Daca visati la casa noua si va imaginati ca cei care vand asa ceva sunt fericiti sa va faca o reducere, va inselati amarnic.


Si cu banii in buzunar, multi va rad in nas chiar daca e criza si chiar daca au tiparit pliante prin care anuntau ca mai lasa din pret. 

O doamna vrea sa isi cumpere o casa. Nu s-a hotarat asupra zonei si nici nu are foarte multi bani. Se loveste de doua refuzuri.

In fata camerei de luat vederi, situatia se schimba radical. Reprezentantii agentiilor imobiliare le spun reporterilor Pro Tv ca, daca un client ar vrea sa cumpere un imobil cu banii jos, ar fi loc de negocieri. Clientul ar obtine, astfel, o reducere de 5-10% din pretul afisat in perioada targului.

Explicatia este simpla si, in acelasi timp dureroasa, pentru potentialul client: "Sunt doar niste strategii de marketing. Trebuie sa intelegem ca oamenii trebuie sa isi vanda aceste apartamente," a spus Liviu Ureche, analist imobiliar.

Asadar, in ideea in care aveti banii cash, pregatiti-va un discurs convingator, insa nu va asteptati la miracole pentru ca in afaceri numai unul castiga in Romania. Nu clientul, in mod sigur!

Daca vreti sa vedeti cum au decurs negocierile cu dezvoltatorii imobiliari, urmariti video-ul atasat!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO