Razboi deschis intre un avocat din Bucuresti si clinica privata Medlife


Ultimul update: Vineri 18 Mai 2012 08:09
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2011 18:12
Categorie: Stiri Sociale

Omul cere un milion de euro in instanta si acuza personalul medical de malpraxis si vatamare corporala.

Reclamantul spune ca, imediat dupa nastere, fetitei lui i s-au facut niste injectii si a suferit leziuni la un picior.

"Imediat dupa nastere i-au facut copilului meu o fistula arterio-venoasa la piciorul drept, care este o legatura intre o vena si artera, sangele a trecut din artera in vena, drept urmare i s-a umflat piciorul are cu 20% mai mult decat celalalt picior. Si au aparut niste trasee venoase de tip varice. Am chemat la o conciliere in vederea unei intelegeri amiabile pe cei de la Medlife, nu au venit, au trimis o adresa de la avocati pur formala, nu am pozitia lor, ei nu au recunoscut niciodata nimic".

Reprezentantii Medlife au transmis sunt de acord sa sprijine familia fetitei in acest caz, incurajand efectuarea unei expertize medico-legale independente care sa stabileasca daca este sau nu vorba despre caz de malpraxis.

Deja avocatul, tatal fetitei care acum are 3 ani, a deschis doua procese pe numele clinicii, unul penal si unul civil.

Pe numele clinicii exista o plangere penala facuta de parintii fetitei inca din anul 2009, iar familia a deschis si un proces civil, in care va fi termen in 10 februarie. Acestia cer clinicii daune de 1 milion de euro pentru vatamarea corporala produse fetitei imediat dupa nastere.

Copila a suferit dupa aceea mai multe operatii, una in Austria, iar acum, spun parintii, fetita a ramas cu varice la piciorul drept.

 

Tags: malpraxis, medlife,

Nu a fost bine ingrijita si a murit! Ancheta la Spitalul Judetean Bacau
Scuze si 10.000 de lire sterline pentru un picioar amputat din greseala
VIDEO PROTVPLUS.RO