Povestea romanilor care desi s-au realizat in Statele Unite, au decis sa se intoarca acasa

Dată publicare: 21-10-2013 07:44
Dată actualizare: 24-10-2013 06:52


romani

Visul american e mai dulce daca il materializezi la tine in tara.
Dovedesc asta romanii care au plecat in urma cu zeci de ani in SUA pentru a-si face un rost, dar intr-un final s-au intors acasa.

Chiar daca si-au cladit acolo o viata pentru care multi i-ar invidia, dorul de casa i-a impins sa vanda tot si sa o ia de la zero aici.

Cu banii adunati, ei si-au deschis afaceri prospere pe plaiurile natale si chiar daca le-a fost greu la inceput, nu au renuntat.

Livia si John Coorey s-au cunoscut in Romania. S-au mutat apoi in America, unde au locuit 12 ani. Acum trei ani s-au intors in tara, la Bistrita, si au inceput aici o mica afacere, un local cu specific american.

Livia a avut mai multe joburi in State, dar de cand s-a intors in tara este hotarata sa le arate romanilor cum se mananca in America.

John iubeste Romania, iar copiii lor, un baiat de 9 ani si o fetita de 12, s-au acomodat foarte bine si nu mai vor sa se intoarca.

Aceeasi decizie de a se intoarce in tara, a luat-o si Adrian Muresan, care a plecat peste Ocean in urma cu 10 ani. Si chiar daca afacerile ii mergeau destul de bine acolo, dorul de casa l-a impins sa-si deschida un restaurant.

Chiar daca el si sotia lui, Mariana, au dubla cetatenie, amandoi recunosc ca nu se mai gandesc sa paraseasca tara, ci poate doar ca sa-si viziteze prietenii din America.

Chiar daca sunt abia la inceput de drum, cei doi tineri au planuri sa faca o pensiune sau un motel, o gradina de vara si o piscina in spatele restaurantului.

Sursa: Pro TV

Tags: afaceri,


VIDEO PROTVPLUS.RO