Pericol pe Autostrada Soarelui! Nu mai functioneaza aproape nimic

24-04-2009 00:00


Aitostrada Soarelui

Situatie dramatica pe Autostrada Soarelui, unde nu mai functioneaza nici camerele de supraveghere, nici panourile de avertizare.

 

Cu toate ca a fost nevoie de zece milioane de euro si aproape trei ani pentru ca la sfarsitul lui 2007 sistemul de camere si panouri de pe Autostrada Soarelui sa fie dat in folosinta. Pentru cateva luni. A mai trecut un an si jumatate, iar de vineri dispecerii autostrazii au ramas cu totul pe intuneric.

Daca nu mai punem la socoteala zecile de kilometri de garduri si panourile antiorbire furate la ultimul inventar, administratorii autostrazii au numarat 13 camere patru statii meteo si zeci de telefoane SOS deconectate. Adica intreg sistemul.

Soseaua rapida catre mare intra asadar in sezonul de varf fara majoritatea dotarilor de siguranta obligatorii.

Dintre toate panourile de pe autostrada singurul care mai functioneaza este cel de la intrare. Din pacate, afiseaza un singur mesaj. A2 - autostrada inchisa. Cei care l-au instalat nu vor sa predea parolele de la sistem si se judeca cu Ministerul Transporturilor. Pana cele doua parti ajung la o intelegere, drum bun pe incredere.

Pentru perioada 1-3 mai aparatele vor fi inlocuite cu multi politisti, radare si un elicopter. Singura veste buna este ca la intoarcerea in Bucuresti nu veti mai da in groapa de la kilometrul 21. A fost astupata.

 

Sursa: Pro TV

Tags: autostrazi,

VIDEO PROTVPLUS.RO