Pe vreme de criza, obrazul subtire cu tratamentele bunicii se tine!


Ultimul update: Luni 27 August 2012 11:53
Data publicarii: Marti 05 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Adica fara mare cheltuiala, par sa-si spuna acum tot mai multe romance. Daca pana nu demult umpleau saloanele de cosmetica si se intreceau in programari, brusc patronii se plang de injumatatirea clientelei.

In alte vremuri, agenda unui salon de frumusete era plina, iar clientele isi faceau programari si cu o luna inainte. Acum mai toate sunt libere, iar specialistele in proceduri de infrumusetare abia isi acopera cheltuielile cu materialele.

Nici macar reducerile nu le mai conving pe doamne sa dea la cateva zile aproape 20 de lei pentru o manichiura sau 50 pentru un coafat.

Afacerile merg mai bine, cel putin primavara, acolo unde exista si un solar. Domnisoarele care nu sunt multumite de culoarea tenului platesc si 25 de lei pentru 10 minute de bronz artificial.

Sunt probleme si la multe dintre salile de sport. Abonamentele s-au redus, la fel si profitul. Cei care nu pot trai fara sport au renuntat la abonamentele de lux si platesc cate o sedinta. Altii isi fac exercitiile acasa, cand au timp, sau alearga prin parc.

Criza sporeste frumusetea! Tratamente cosmetice la jumatate de pret!
Dai un dolar da' esti plesnit cu frunze de stejar!
Aglomeratie la saloanele cosmetice, cu ocazia Revelionului!
VIDEO PROTVPLUS.RO