O asociație pentru femei ajută familiile nevoiașe din Maramureș, înainte de Paște

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Iepuraşul a început să împartă cadourile de Paşte. Ajutat de 150 de femei dintr-o asociaţie creştină din Maramureş a făcut fericite peste 350 de familii nevoiaşe. Este al 13-lea an când oamenii sărmani primesc pachete în preajma sărbătorilor.

Preot: „Din alimentele acestea fă-ne părtaş binecuvântării celei cereşti şi alungă toată boala şi neputinţa."

Sute de suflete au umplut Catedrala „Sfânta Treime” din Baia Mare. Aproape 2000 de pachete cu mâncare şi dulciuri au fost pregătite pentru nevoiaşi.

Poveştile celor care au trecut pragul Bisericii sunt impresionante.

Femeie: „Stau în chirie, singură cu un băiat cu handicap, taxele, medicamentele. E foarte greu, dar nu ştie numai cel ce trece. e bine cu alimentele acestea că altfel nu ştiu ce aş face."

Femeie: „Foarte greu. Eu sunt singură, de 2 ani aproape văduvă. Am 3 copii, doi la şcoala profesioanală şi unul la şcoală. E foarte greu, plătim chiria și după cum putem."

O bunică a venit să ia mâncare pentru cei patru nepoţi pe care îi are în grijă.

Bunică: „Sunt 2 gemeni, au acum doar 2 luni au şi unul de 2 ani şi unul de 7 ani. Din 5 milioane 200 cât să-I ajuţi. Ne ajuta cât de cât, de Paşti."

Varvara Pop, Asociaţia Femeilor Ortodoxe din Maramureş: „Dăruim ulei, zahăr, faină, dilciuri, pâine, mezeluri, prăjitură. Tot ce e necsar pentru o masă decenta de sărbători."

Este al 13-lea an de când femeile din asociaţia creştină, cu sprijinul episcopiei, ajută familii nevoiaşe în preajma sărbătorilor Pascale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO