Nemultumiti de lege, dar fara respect fata de natura. A doua zi de Paste, cu gunoi la iarba verde

Ultima actualizare: 23-08-2012 19:59

Ce farmec ar avea primavara fara cantec de pasarele, iarba verde, fum de gratar si gunoaie pe pajisti. Niciunul cred destul de multi. Tocmai de aceea, romanul a iesit luni in natura. Si s-a asigurat ca nu va ramane nepangarita.

 

In mijlocul unei pajisti, la 5 kilometri de Bucuresti, troneaza impozant doua jeepuri. Suntem in mijlocului unei sarbatori campenesti... chinezesti, iar maidanezii nici nu isi stiu ca ar putea fi in mare pericol daca mai latra mult pe langa gratare.

La doi metri, distanta cativa ortodocsi chefuiesc cu manele si le strica fara voie meditatia fratilor budisti.

"Desi au adoptat legea picnicului, autoritatile au uitat sa amenajeze zonele de campare. Gasim aici un exemplu, un robinet improvizat infipt in copac cu un cui" relateaza corespondentul Stirilor ProTV Vitalie Cojocari.

De pilda, dansul se bucura de adierea primaverii si cu siguranta daca in urma lui va da o ploaie curand o sa rasara acolo un lan de floarea soarelui. Ca doar nu va imaginati ca o sa stranga cojile la plecare.

Nici pe malul raului Arges nu exista un loc special amenajat pentru picnic. Credeti ca i-a pasat cuiva?

In afara de pasiunea pentru gratare, pe romanii iesiti la iarba verde i-a unit nemultumirea fatza de legea picnicului, care ii amendeaza cu 5 mii de lei, dar nu le ofera si un loc curat. Acest domn si-a scris apasat oful pe hartie. Pentru ca il da de gol gramatica, incearca sa vorbeasca liber.

- Ce mesaj aveti pentru autoritatile care au dat legea picnicului?
- Sa se duca sa se impuste...

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO