Iti iei casa noua si nu vrei sa ai probleme cu igrasia? Atentie la contract

Dată publicare: 13-01-2011 00:00
Dată actualizare: 08-06-2012 03:50


In goana dupa profituri, unii constructori din Romania fac rabat la calitate. Asa se face ca tot mai multi clienti care isi cumpara o locuinta noua se trezesc ca au cumparat o casa prost construita.

In case se infiltreaza apa ori nu au toate facilitatile din contract. Asa ca, in afara de faptul ca sunt chinuiti de igrasie, trebuie sa urce scarile pentru ca... nu au lift.

Doamna Liliana are necazuri mari cat suma pe care a platit-o pentru un apartament de trei camere din apropierea Capitalei. S-a mutat de-o luna, iar acum a rabufnit in fata constructorilor. Nu are ascensor, desi sta la 4.

Lasand gluma la o parte, constructorul blocului promite ca va instala usa garajului si liftul. Pentru celelalte probleme este optimist.

Prin aceeasi situatie trec si cativa proprietari din Cluj. S-au trezit cu igrasie in casa, desi blocul lor are mai putin de trei ani.

Nemultumitii se pot adresa Inspectiei de Stat in Constructii sau primariilor. Dar autoritatile au puteri limitate. Numai instanta decide.

Ca sa evite neplacerile, clientul si constructorul trebuie sa scrie in contract, negru pe alb, lucrarile si termenele pana la care sunt finisate.
 

Tags: imobiliare,


VIDEO PROTVPLUS.RO