Halloween Charity Ball revine in sprijinul educatiei copiilor saraci din Romania

Ultima actualizare: 04-10-2014 06:59
Halloween Charity Ball - 1

In acest an Asociatia OvidiuRo implineste 10 ani, iar Halloween Charity Ball are loc la Palatul Parlamentului, sambata, 25 octombrie.

Evenimentul se adreseaza celor care cred in educatie, vor sa investeasca in viitorul copiilor saraci din Romania si, de asemenea, vor sa petreaca o seara minunata alaturi de oameni cu aceleasi valori.

Tema Halloween Charity Ball din aceasta toamna ii va fascina cu siguranta pe participanti, care au ocazia sa se costumeze in personajele sau actorii lor preferati, traind impreuna, timp de o seara, Magia Filmului.

Balul din acest an este cu atat mai important cu cat Asociatia OvidiuRo, fondata de Leslie Hawke si Maria Gheorghiu, sarbatoreste 10 ani de cand schimba destinul a mii de copii saraci prin educatie.

Fondurile stranse in seara evenimentului vor sustine continuarea programului Fiecare Copil in Gradinita, lansat in 2010. Acesta a crescut spectaculos rata de inscriere si prezenta a celor mici la gradinita, pas fara de care copiii nu au sansa de a se adapta mai tarziu in scoala.

Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalitati din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanti ai mass media si ai societatii civile.

Ofera-i unui copil sarac rolul principal pe scena vietii!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO