Distractia in parcuri: sport, sedinte de bronzare si plimbari cu vaporasul

×
Codul embed a fost copiat

Cine nu a pornit la drum pe Autostrada Soarelui nu s-a plictisit nici in Capitala. Ar mai fi fost totusi nevoie de cateva parcuri, pentru ca cele pe care le avem au fost foarte aglomerate.

Lumea a facut sport, s-a bronzat pe iarba si s-a bucurat de o plimbare cu vaporasul. Desigur, pana sa se intunece cerul si sa inceapa vijelia.

Cine a vrut astazi o plimbare romantica pe o alee goala din parcurile Bucurestiului a trait o mare dezamagire. Mamici si tatici care impingeau carucioare, tineri pe role sau biciclete, varstnici iesiti sa-si intinda oasele la soare, toti intr-o aglomeratie de nedescris. A fost coada si la tenis de masa.

Cei care si-au dorit o zi de leneveala au ocupat o pajiste din parcul Tineretului. Si-au pus costumele de baie si s-au imaginat la strand ori pe litoral. Lasam doamnele sa se bronzeze si gasim un mare grup de petrecareti, adunati la un concurs de dans in aer liber. In timp ce artistii isi faceau numarul pe scena, cine avea ritmul in sange prindea din zbor.

Si dupa atata miscare ce poate fi mai placut decat o plimbare cu vaporasul, mai ales ca astazi a fost deschisa si ecluza dintre lacurile Herastrau si Floreasca, iar calatoriile au fost mai lungi.
 

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Spectacolul nuferilor termali se poate admira numai in Romania. Afla unde
Spectacolul nuferilor termali se poate admira numai in Romania. Afla unde

Turistii care se afla zilele acestea la Baile Felix ori 1 Mai se pot considera de doua ori norocosi. Nu doar pentru ca pot face bai fierbinti, in ciuda frigului de afara, ci si pentru nuferii termali care au inflorit in toata splendoarea.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei
Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei

Iranul a livrat rachete Rusiei, dar fără lansatoarele necesare, pentru a fi folosite în Ucraina, ceea ce poate însemna că încă se mai are în vedere o soluție diplomatică.