Distractia in parcuri: sport, sedinte de bronzare si plimbari cu vaporasul

21-05-2011 18:42


Cine nu a pornit la drum pe Autostrada Soarelui nu s-a plictisit nici in Capitala. Ar mai fi fost totusi nevoie de cateva parcuri, pentru ca cele pe care le avem au fost foarte aglomerate.

Lumea a facut sport, s-a bronzat pe iarba si s-a bucurat de o plimbare cu vaporasul. Desigur, pana sa se intunece cerul si sa inceapa vijelia.

Cine a vrut astazi o plimbare romantica pe o alee goala din parcurile Bucurestiului a trait o mare dezamagire. Mamici si tatici care impingeau carucioare, tineri pe role sau biciclete, varstnici iesiti sa-si intinda oasele la soare, toti intr-o aglomeratie de nedescris. A fost coada si la tenis de masa.

Cei care si-au dorit o zi de leneveala au ocupat o pajiste din parcul Tineretului. Si-au pus costumele de baie si s-au imaginat la strand ori pe litoral. Lasam doamnele sa se bronzeze si gasim un mare grup de petrecareti, adunati la un concurs de dans in aer liber. In timp ce artistii isi faceau numarul pe scena, cine avea ritmul in sange prindea din zbor.

Si dupa atata miscare ce poate fi mai placut decat o plimbare cu vaporasul, mai ales ca astazi a fost deschisa si ecluza dintre lacurile Herastrau si Floreasca, iar calatoriile au fost mai lungi.
 

Tags: distractii,

VIDEO PROTVPLUS.RO