Destinul trist al Izabelei. A fost data in grija statului de mica, iar apoi sansa la un trai mai bun s-a transformat in chin

Dată publicare: 27-12-2014 18:18
Dată actualizare: 30-12-2014 07:13


Sansa spre un trai mai bun s-a transformat in chin pentru Izabela, o fetita din Brasov nascuta intr-o familie saraca. Parintii n-au avut incotro si au dat-o in grija statului cand era doar un prunc.

A ajuns in familia unui asistent maternal unde a aflat ce inseamna o viata normala: avea caldura in casa, dragoste, hrana, jucarii. Apoi a fost reintegrata in familia naturala, unde traieste in mizerie, alaturi de parinti si inca 5 frati. Parintii de suflet nu o pot uita si o iau la ei mereu de Sarbatori.

Korodi Iolanda asistent maternal: "Avea 6,3 kg cand am adus-o la 9 luni. Abia putea sa manance, numai supita."

AFLATI LA FINALUL ARTICOLULUI CUM O PUTETI AJUTA PE IZABELA

Au botezat-o cand avea 7 ani. O iubesc enorm si o considera un membru al familiei. Au trimis-o chiar si in tabara la mare, ii cumpara haine, rechizite si se ingrijesc de Izabela si cand este acasa langa fratii ei.

Izabela: "Aici imi place mai mult, pentru ca am mai multe posibilitati si aici m-au crescut de mica."

Sora cea mai mica a Izei are 4 ani si sufera de Sindromul Down, iar cea mai mare are 17 ani. Opt sufletele locuiesc intr-o incapere de 12 metri patrati, fara curent si apa.

In camera mica si saraca, dar plina de suflete curate si marete, cerintele curg.

Izabela: "Imi doresc ceva de desen, pentru ca imi place mai mult sa desenez. Pentru fratiori, imi doresc sa aiba sanatate si sa fie si ei la fel ca mine, sa aiba conditii mai bune."

Contul in care puteti dona pentru Izabela:
Banca: BCR
Numar: RO43RNCB0303142994840001
Nume: GHERGHEL GHEORGHE
Telefon: 0754.427.283

Parintii Izabelei se descurca greu cu banii. Tatal munceste cu ziua, iar mama are grija de copii, ii tine curati si ii trimite la scoala. Spera intr-o minune si la un trai mai bun, cu ajutorul nostru.


VIDEO PROTVPLUS.RO