Daniel Funeriu: eliminarea a 661 de elevi de la Bac nu e deloc fericire


Ultimul update: Sambata 27 Octombrie 2012 18:20
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2011 21:58
Categorie: Stiri Sociale
Daniel Funeriu

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, afirma ca eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidati nu este "deloc fericire", adaugand ca Romania se poate "insanatosi".

Daniel Funeriu a declarat, sambata seara, intr-o conferinta de presa, la Cluj, ca in mandatul sau lucrurile se fac serios si sistematic si ca el este un om care nu accepta frauda, scrie Mediafax.

"La examenul de bacalaureat si-au facut treaba cadrele didactice, si-au facut treaba corectorii, si-a facut treaba Ministerul Educatiei. Nu trebuie sa facem confuzie intre mijloacele pe care le utilizam si scopul in care utilizam aceste mijloace.

Bac 2011: S-au afisat primele rezultate pe internet. Afla-ti notele si media

Eliminarea de la bacalaureat a 661 de candidati, dublu fata de anul trecut, nu este deloc fericire. Ceea ce este important e ca Romania nu se poate insanatosi decat prin adevar, decat daca sistemul educational furnizeaza an de an oameni care stiu ca rezultatele se obtin prin perseverenta, prin munca, prin onestitate si ca frauda nu este o solutie.

In mandatul meu, lucrurile se fac serios, sistematic. Nu sunt un om care sa accepte frauda, nu sunt un om obisnuit cu frauda", a spus Funeriu.

Ministrul Educatiei a precizat ca are un sentiment de "disconfort major", cand vede "comentatori politici angajati de unele posturi de televiziune care se lauda in direct si la o ora de varf ca au fraudat bacul la Fizica".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO