Haos la cumparaturi de Craciun! Si pe noapte, si pe zi


Ultimul update: Sambata 25 August 2012 02:45
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

E adevarat, sunt avantaje, dar si dezavantaje, cand lasi anumite probleme de rezolvat pe ultima suta de metri. S-au convins de adevarul acestor vorbe multi dintre noi care au ajuns la cumparaturi miercuri noapte ori joi.

S-au certat pentru un loc de parcare sau pentru ultima bucata de carne si au cam ravasit rafturile, in cautarea jucariei perfecte.

Nu mai punem la socoteala si cozile la care au asteptat mii de oameni iesiti din casa in miez de noapte cu speranta ca drumurile sau magazinele vor fi mai libere.

Unii au si filmat aglomeratia, uluiti de tot ce-au vazut.

Joi, cei care nu aveau frigiderul plin, au trecut iarasi prin magazine, infruntand aglomeratia si carucioarele care blocau spatiile dintre rafturi.

Multi au cautat in ultimele ore cadouri pe care n-au avut curaj sa le cumpere din vreme. S-au temut ca nu le vor ajunge banii pentru mancare.

S-au vandut foarte bine cozonacii italienesti sampania, vinul, dar si cozonacii romanesti. Insa daca vreti sa faceti un cadou special, puteti alege o sampanie cu cristale swarowski. Costa 260 de lei.

Daca toate cadourile au ajuns in sacul mosului, iar masa este plina, urmatoarea sesiune de cumparaturi o puteti face abia sambata, pe 26 decembrie.

Tags: cumparaturi,

Hipermarketurile pline pana la refuz! 10 t de carne de porc vandute zilnic!
Ce au taiat romanii in 2009 de pe lista de cumparaturi? Cadourile
Imbulzeala in magazine! Cel mai bine se vand carnea, dulciurile, jucariile
VIDEO PROTVPLUS.RO