Cum se pregătesc magazinele și restaurantele de Valentine's Day

14-02-2021 09:42


Buchete imense, de peste o mie de trandafiri, cazări pentru o noapte la castel sau cântece personalizate sunt doar câteva dintre ideile pe care cuplurile mizează anul acesta, de Valentine's Day.

Mallurile şi magazinele online s-au umplut de cadouri şi pregătesc reduceri speciale. În tot acest timp, restaurantele sunt pregătite să livreze cine romantice la domiciliu.

Comenzile pentru Valentine's Day au început deja în unele florării. Cele mai cerute sunt buchetele de trandafiri roşii, cu până la o mie de fire. Dacă vreţi, puteţi alege şi varianta în care un specialist vine să vă decoreze casa, pentru prețul de 4.000 de lei.

Florina Arsene, specialist în marketing online: „Noi amenajam camera, livingul, în funcţie de ce îşi doreşte clientul, iar doamna o să găsească casa plină cu flori”.

Şi cum pandemia a limitat excursiile peste hotare, cuplurile au la dispoziţie alte variante de a petrece ziua îndrăgostiţilor, de la scrisori, poezii sau cântece personalizate, până la ateliere de ciocolată sau cele în care vă puteţi crea propriul parfum.

Pandemia a schimbat inclusiv ţinuta doamnelor. De la rochii lungi şi pantofi cu toc, mai nou caută pijamalele din mătase naturală, voal de lână sau bumbac organic.

Ioana Popa, managerul unui site: „Preţurile variază. Undeva între 220 de lei până la 530, cam cea mai scumpă, care este un set de cinci piese. Doamnele caută se se simtă confortabil şi sexy”.

Iar dacă nu aveţi idei, puteţi încerca tot felul de jocuri de familie.

Radu Metes, director de marketing al unui magazin online: „Pentru cupluri avem oferte de ceasuri, parfumuri şi alte produse pe care le pot oferi partenerului de viaţă. Avem jocuri de societate pentru familie. Începând de vineri, avem reduceri de până la 80% la peste 600 de mii de produse”.

Şi restaurantele pregătesc meniuri speciale de Sfântul Valentin.

Oricum, pandemia a însemnat pentru parteneri un bun moment să îşi reevalueze viaţa de cuplu.

Potrivit unui sondaj online, mai bine de 20% dintre femeile chestionate au comparat relaţia din ultimele luni cu un roller coaster, 36% cu un yacht, care înaintează lin, chiar şi pe furtună, iar 28% drept o călătorie cu trenul, explorând şi admirând ţinuturi pitoreşti. Iar datele oficiale confirma acest lucru.

Numărul divorţurilor este în scădere, potrivit INS. Însă scandalurile în familie s-au înmulţit: în pandemie, femeile cu cerut în număr mai mare ordine de protecţie.


VIDEO PROTVPLUS.RO