Pastele, vazut prin ochii vedetelor din Romania. Ce au facut in ultimele zile Smiley, Andra, Marius Moga sau Andreea Banica

Dată publicare: 14-04-2015 18:01
Dată actualizare: 17-04-2015 07:04


Indiferent cat ar fi de cunoscut si de iubit de public un om, de sarbatori vrea sa isi stie doar familia aproape. Tocmai de aceea, multi dintre artistii romani au preferat sa isi traga sufletul in aceste zile.

Andra s-a refugiat cu ai ei la o pensiune de langa Bucuresti, iar Andreea Banica a dansat cat au tinut-o picioarele si a ciocnit oua rosii cu fetita ei Sofia. Chiar si Smiley a renuntat la concerte si a mers acasa, la Pitesti.

Au vopsit cateva zeci de oua, au aprins focul si au intins o masa imbelsugata. Andra si-a petrecut sarbatorile in tihna alaturi de Maruta si de fiul lor David la Scrovistea, langa Bucuresti. S-au bucurat cat au putut de aerul curat si pentru placerea celui mic au cules flori.

Andreea Banica s-a refugiat la o cabana. A petrecut 3 zile intr-o casuta de lemn langa manastirea Tismana, in Gorj. Cantareata a fost acolo impreuna cu sotul si fetita lor Sofia, dar si cu cei mai buni prieteni ai lor. Andreea s-a bucurat de fiecare minut in cele 3 zile de vacanta. Acum se pregateste deja pentru un concert.

Chit ca este foarte tanar, pentru Smiley Pastele inseamna acasa. Artistul si-a aminat toate proiectele si a plecat la Pitesti.

La fel a procedat si Marius Moga care a dat o fuga la Sugag, in Alba, acolo unde locuiesc parintii lui.


VIDEO PROTVPLUS.RO