Cum a venit tanarul Romario la balul sfarsitului de an de la Jean Monnet: "Eu am vrut sa fiu wow"

Ultima actualizare: 03-06-2013 06:54

Daca-i bal, bal sa fie. Relaxati si scosi ca din cutie, elevii claselor a 12-a s-au bucurat joi noapte ca au scapat de teze, lucrari de control si liceu.

Ca sa nu isi strice buna dispozitie, nu s-au gandit prea mult la examenul de bacalaureat care se apropie. Oricum, toti spun ca au invatat si vor lua testul maturitatii fara probleme.

Absolventii de la Jean Monnet vestiti printre altele pentru ca ei dau tonul in moda printre liceeni, au aparut la balul de final ca scosi din cutie.

Practic s-au concurat unii pe altii care sa fie cel mai shic. Domnisoarele si-au comandat rochii unicat si s-au afisat la bratul unor cavaleri pusi la 4 ace.

Romario, de exemplu, si-a luat parintii la cumparaturi, dupa ce le-a spus clar ca vrea o tinuta speciala.

''M-am gandit ca toata lumea va avea costum negru si eu am vrut sa fiu wow. Cel mult 2000 de lei, dar am muncit mult in cei 4 ani de liceu si asta e ca o recompensa'', a declarat Romario Guran.

Baiatul care a fost admis deja la o universitate din Danemarca, considera ca merita orice investitie. Cel mai pregatit elev de la ''Jean Monnet'' a fost ales si regele balului. Iar regina i-a fost Corina, o colega de clasa.

'Ne-am facut datoria pe scena, am dansat toata noapte, am meritat... Le multumim ca ne-au votat."

elevi jean monnet
Tanara nu este doar frumoasa, ci si desteapta: a fost sefa de promotie cu media 9, 98, iar din toamna va studia la o universitate din Miami, unde a fost admisa de curand.

''Sunt fericita si mandra, si ma bucur ca am reusit sa-i fac si pe parintii mei sa fie mandri. Exista tot felul de stereotipuri ca cei de la Jean Monnet sunt fitosi, dar sunt oameni si oameni'', a declarat Corina.

Si elevii liceului teoretic Constantin Brancoveanu au chefuit toata noaptea.

La putin timp dupa ce au intrat pe ring, domnisoarele au renuntat la pantofii cu toc cui. Multe au ramas in picioarele goale.

Inca timizi, o parte dintre colegii lor s-au multumit sa le admire de pe margine.

elevi jean monnet
Pana la urma, concursul de dans intre perechi a fost cistigat de profesorul de fizica si de o fosta eleva.

"Le-am predat fizica, deci stiu miscarile. Cand sunt cu ei, ma simt si eu adolescent'', a declarat profesorul.

"A fost excelent, ne simtim foarte bine'', a declarat o alta tanara.

Distractia este pe sfirsite. Peste o saptamana, incepe bacalaureatul. Prima proba cea de limba si literatura romana, este programata in 10 iunie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO