Comenzile pentru taxiuri, mai mari cu 30% din cauza grevei la metrou

Taxi

Chiar daca RATB a suplimentat cu 200 de mijloace de transport in comun 47 de linii pentru a suplini lipsa metroului, tramvaiele si autobuzele nu au facut fata cererii. In acest context, cele mai castigate au fost companiile de taxi.


Ai imagini cu aglomeratia din mijloacele de transport in comun si cu traficul infernal de marti dimineata din Capitala?
Trimite-ne aici stirea ta!

Partial multumiti de haosul creat de greva generala a angajatilor Metrorex au fost taximetristii, care in sfarsit au avut sute de comenzi. Pacat ca nu au putut sa le onoreze pe toate, din cauza ambuteiajelor.

"Astazi au crescut comenzile cu 30% fata de o zi normala si am mutat o parte din masinile din tura de noapte in cea de zi. Insa eficienta acestora a fost mai scazuta pentru ca au fost blocate in trafic", a declarat pentru Ziarul Financiar Cornel Busuioc, directorul general al unei companii de taxi.

Miercuri este o noua zi de haos in Capitala, in care vom avea zeci de mii de soferi blocati in coloane nesfarsite de masini si alte zeci de mii de calatori dand lupte corp la corp pentru a-si face loc in mijloacele de transport supraaglomerate.

Citește și
Trafic blocat in Capitala
Greva de la metrou nelegala! S-a reluat traficul in subteran!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Greva la metrou, contestata in justitie!
Greva la metrou, contestata in justitie!

UPDATE - In ciuda haosului din Bucuresti, nu exista cale de impacare intre grevisti si conducerea Metrorex. Cele doua parti au dus lupta in justitie si acolo urmeaza sa se decida daca protestul este sau nu legal.

Greva de la metrou nelegala! S-a reluat traficul in subteran!
Greva de la metrou nelegala! S-a reluat traficul in subteran!

UPDATE: Greva din subteran, care a adus haosul la suprafata, in sufocata Capitala, este ilegala. A hotarat asta instanta Tribunalului Bucuresti. Iar sindicalistii au precizat imediat ca se vor supune deciziei si vor reincepe lucrul de joi.

Calatorii pot cere despagubiri la Metrorex
Calatorii pot cere despagubiri la Metrorex

"Persoanele care doresc sa fie despagubite pentru ca nu au putut utiliza metroul pot fie sa solicite o prelungire a valabilitatii cartelelor, fie sa-si ceara banii inapoi", a declarat pentru Mediafax directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.