Ce spun reprezentantii Metrorex despre gura de metrou "secreta" descoperita la Aparatorii Patriei

Ultima actualizare: 21-10-2012 06:33

Metroul mostenit de la comunisti le-a dat palpitatii celor de la Primaria Sectorului 4. Muncitorii care lucrau la piata de la Aparatorii Patriei au descoperit o gura de metrou "secreta", construita pe vremea lui Ceausescu.

Entuziasmati peste masura, edilii si-au facut deja planuri si vor sa o lege de noua piata.

Insa reprezentantii Metrorex le-au taiat elanul si le-au transmis ca n-au gasit nimic secret. Este un tunel vechi de metrou, care nu a iesit niciodata la suprafata, dar pe care aveau de gand sa-l dea in folosinta.

In cateva luni, pe acolo ar trebui sa iasa calatorii de la statia de metrou Aparatorii Patriei. Partea din exterior comunica acum cu interiorul prin intermediul unei scari.

"Asta e usa. Este viitoarea iesire de la Aparatorii Patriei", asa a prezentat primarul Sectorului 4 planurile privind amenajarea gurii de metrou, care, sustine el, a fost descoperita de muncitorii care construiau piata.

"Avizul care ni s-a dat: liber la constructii. Nestiind nimeni, in afara de Metrorex. Constructorii au descoperit, m-au chemat si de aici a plecat toata povestea", spune Cristian Popescu, primarul Sectorului 4

De cealalta parte, reprezentantii Metrorex sustin ca Primaria a stiut de gura de metrou chiar inainte ca muncitorii sa se apuce de constructie.

"Nu putem vorbi de o gura de metrou secreta. S-a stiut de statia respectiva. Noi am spus: faceti modernizarea pietei", a declarat Gheorghe Udiste, director general Metrorex

In timp, au avut in plan sa o deschida, insa au aparut si alte prioritati. Acum compania vrea sa-si uneasca fortele cu Primaria Sectorului 4 si sa finalizeze constructia.

"Descoperirea" i-a cam incurcat insa pe edili, care se vad nevoiti sa sa modifice planul Pietei Aparatorii Patriei.

Primaria se angajeaza sa construiasca scara rulanta si sa amenajeze partea de sus a gurii de metrou. De restul ar trebui sa se ocupe Metrorex.

Citeste si:

Poza care transforma 2 vedete in staruri de filme pentru adulti. Cel mai intim moment, facut public

"Scene ca pe Titanic". 3 morti dupa ce un vas de croaziera cu 4.200 de oameni a naufragiat

Intr-o asemenea multime, avea doar o sansa din 146.000 pentru a face fotografia vietii lui

Fotografia postata de un copil de 11 ani pe Facebook ridica multe semne de intrebare in SUA

VIDEO. Imaginea pe care Google Street View a cenzurat-o dupa ce a ras de ea tot internetul

Cine este S&P, agentia care a retrogradat jumatate de Europa si de ce economia depinde de ea

Surpriza emotionanta pe care a avut-o un tanar cand i-a prezentat-o mamei sale pe noua iubita

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO