Campionatul de gatit in aer liber, bucuria batranilor neajutorati


Ultimul update: Sambata 29 Septembrie 2012 11:05
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Se spune ca pomana ingrasa, dar cand esti batran in Romania, copiii ti-au intors spatele, iar statul iti da si un branci, zici "Multumesc!", dupa ce intinzi mana.

 

Cam asa s-a intamplat duminica in Parcul Izvor, unde s-a desfasurat cu mare fast un campionat international de gastronomie.

Oamenii s-au strans cu sutele, insa putini au fost intersati sa fure meserie de la bucatari. Cei mai multi s-au asezat cu decenta la rand si au asteptat dupa o farfurie de shaorma gratis. 

Coada impresionanta s-a format in cateva minute si nu s-a micsorat pe tot parcursul zilei. Oamenii, in special cei de varsta a treia, au aflat ca se imparte mancare fara bani. Asa ca au preferat sa indure zapuseala, ca sa scutesca o masa. Altii pur si simplu au apucat sa guste lucruri la care doar poftesc atunci cand merg in oras.

Si barmanii au avut o zi dificila.

In spatele standurilor, parca departe de aceasta lume pestrita si flamanda, cei mai iscusiti bucatari au fost premiati pentru mancarurile fabuloase pe care le-au preparat in ultimele trei zile si le-au daruit apoi sarmanilor.

Tags: gastronomie,

Carne de urs, frigarui de cerb, carnuri de ren- delicatese in Parcul Izvor
Campionatul International de Gatit in Aer Liber, in parcul Izvor!
Tokyo, orasul unde se mananca cel mai bine!
VIDEO PROTVPLUS.RO