Camerele de supraveghere, paza cea mai buna in caz de accidente

19-02-2010 00:00


Asta cred edilii din Cluj, care sustin ca daca vor monta pe strazile orasului dispozitive video, soferii vor deveni mai precauti. Ei au dat publicitatii si cateva imagini socante, cu accidente grave.

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale traficului din Cluj surprind momentul cand o femeie este lovita in plin, in timp ce se afla pe o trecere de pietoni din oras.

Se grabea sa ajunga pe celalalt trotuar, cand culoarea semaforului tocmai se schimba in rosu. O masina s-a apropiat insa amenintator si a lovit-o pe femeia, care si-a revenit, din fericire.

Intr-o alta scena teribila, soferul unei masini care da cu spatele este lovit de un alt autoturism, in momentul in care vireaza stanga. In urma impactului, cele doua automobile spulbera cativa stalpi ornamentali.

Edilii din Cluj spun ca, daca vor monta alte camere de supravegheat in oras, asemenea accidente vor fi tot mai rare, pentru ca soferii vor fi mai precauti. Ca dovada, ei sustin ca dupa instalarea celor 25 de camere deja existente, criminalitatea a scazut cu cel putin 30%.

VIDEO PROTVPLUS.RO