Biletul, cat e biletul? Doar 20 de satmareni si-au permis sa mearga la circ

Ultima actualizare: 10-10-2012 02:18

E prea scump biletul, chiar si pentru niste vedete mondiale, au comentat marti seara satmarenii, iesind de la spectacolul dat de circul din Budapesta.

Erau doar o mana de oameni, dar pentru ei Arkan, dresorul de lei, fachirul Jafar si iluzionistul Vittorio si-au pus toate talentele la bataie. Pe cei cativa copii din sala i-au vrajit insa mai mult animalele, parada cailor arabi si aruncarea de cutite la Roata Mortii.
 

Circul International "Budapesta" si-a adus la Satu Mare toate vedetele sale, renumite pretutindeni in lume. Dresorul de lei Arkan, de pilda, a venit pentru prima oara la noi si a reusit sa-i fascineze pe cei vreo 20 de spectatori. Un tichet pentru adulti a costat 25 de lei, pentru copii, 20 si un loc in loja, 30. Circul International "Budapesta" ramane toata saptamana la Satu Mare si va da spectacole in fiecare seara de la ora 18.00. Iar daca vremea se va indrepta, organizatorii mai au o surpriza pentru public: un numar de senzatie de motociclism si acrobatie cu Ghost Ride. Pana acum, acesta nu a fost prezentat din cauza ca terenul umed nu a permis ancorarea echipamentului greu de 400 de kilograme.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO