Bac 2011: Subiectele pentru 12 materii. Duminica se afiseaza rezultatele


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 13:48
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2011 09:32
Categorie: Stiri Sociale

Ultima zi a bacalaureatului le-a adus elevilor o noua proba scrisa. Este vorba despre cea la alegere a profilului si specializarii – proba E d). Subiectele pot fi consultate in articol.

Examenul national de bacalaureat s-a incheiat. Evevii absolventi de clasa a XII-a si a XIII-a dau proba la alegere. Astfel, cei care sunt la profiluri umaniste au avut de ales una dintre materiile geografie, logica, psihologie, economie, sociologie sau filosofie.

Bac 2011: S-au afisat primele rezultate pe internet. Afla-ti notele si media

CALCULEAZA-TI NOTA: Baremele pentru fizica, biologie, chimie, filosofie, psihologie, sociologie, informatica si logica

Vezi subiectele de la limba romana

In schimb, realistii si cei din liceele militare au dat bacul la fizica, chimie, biologie sau informatica.

Vezi subiectele de la matematica

Absolventii de profiluri resurse naturale, protectia mediului si tehnic au dat examenul la fizica, chimie sau biologie, iar cei din servicii: la geografie, logica, psihologie sau economie.

Bac 2011: Subiectele la Fizica, "facute sa strice mediile". Constanta lui Planck si tensiunea in tija

Elevii din liceele de arta, cele teologice, sportive sau pedagiocice au dat examen scris la geografie, logica, psihologie, economie sau filosofie.

SUBIECTELE de anul acesta pot fi descarcate de la finalul articolului.

Probele scrise la bacalaureat au inceput luni, si au avut parte de masuri exceptionale de securitate. Peste 2.600 de politisti au asigurat ordinea in 1.422 centre de examen din toata tara.

Un candidat eliminat la examenul din vara lui 2011 pentru ca a fost prins copiind nu va mai putea participa la sesiunea din toamna lui 2011 si nici la cea din vara lui 2012. Ei vor avea dreptul sa se inscrie abia la sesiunea de bacalaureat din toamna lui 2012.

Vezi subiectele de la istorie

In 3 iulie vor fi afisate rezultatele, in 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestatii, care vor fi rezolvate in 5 - 7 iulie, urmand ca in 8 iulie sa fie afisate rezultatele finale.

Inainte de probele scrise, elevii au sustinut proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana (6-8 iunie), cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna (8-10 iunie), proba D de evaluare a competentelor digitale si cea de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala (20-23 iunie).

Citeste si:

 

Trei destinatii ale caror nume nu le poti pronunta de fata cu parintii. GALERIE FOTO

 

VIDEO PROTVPLUS.RO