A inceput vanatoarea de vitezomani. Sute de camere vor pandi soferii

Dată publicare: 14-04-2011 18:47
Dată actualizare: 02-05-2012 01:49


Bucurestiul va fi un oras interzis pasionatilor de viteza, anunta politistii hotarati sa reduca numarul accidentelor. Sute de camere au fost instalate tocmai pentru soferii care nu respecta legea in trafic.

Sunt vizati si cei care zboara pe doua roti. Unul din 60 de motociclisti este implicat intr-un accident grav, iar in jumatate din cazuri vina ii apartine.

Viteza excesiva, conducerea imprudenta si schimbarea benzii fara semnalizare, iata principalele greseli pe care le fac motociclistii vinovati de accidentele in care, anul trecut, 202 persoane si-au pierdut viata si alte 1200 au fost ranite.

Daca si-ar da seama de pericolul la care se expun atunci cand nu sunt prudenti, ar fi mai putine victime, cred politistii care spera sa reduca numarul accidentelor prin campanii agresive.

Cifrele arata ca vina in aceste tragedii este impartita aproape in mod egal intre motociclisti si soferi, mai ales ca sunt tot mai multe vehicule pe doua roti in trafic.

De cealalta baricada stau soferii care ii acuza pe motociclisti ca nu respecta regulile de circulatie si se comporta ca niste sinucigasi in trafic.

VIDEO. Cascadorii pe 4 roti in Cluj. S-a rasturnat si era sa ucida 2 pietoni


VIDEO PROTVPLUS.RO