3 kenieni au castigat Maratonul Bucuresti si au urcat direct in ambulanta!!

18-10-2009 00:00


Trei kenieni, castigatorii Maratonului Bucuresti 2...
3 kenieni au castigat Maratonul Bucuresti si au ur...

Cine a alergat duminica prin Bucuresti a castigat faima si un premiu la "maratonul de strada", organizat in Capitala. Primele trei locuri au fost ocupate de alergatori de cursa lunga, veniti tocmai din Kenia.


Dupa ce au atins linia de finish, castigatorii au urcat in ambulanta, pentru ca nu le prieste vremea rece de la noi, spun medicii.

In 2 ore si 20 de minute, au alergat 42 de kilometri si 195 de metri, adica aproape distanta dintre Bucuresti si Urziceni. Numai ca, odata incheiata cursa, kenianul care a iesit pe primul loc s-a prabusit. "Maratonul nu a fost rau, dar vremea nu a fost buna. A fost atat de frig...", spune Erick Yator, ocupantul primului loc la Maratonul Bucuresti 2009.

A meritat chinul! Dupa cursa este mai bogat cu 3.000 de euro. Maratonistul de pe locul doi, un atlet venit tot din Kenia, s-a simtit si mai rau: a intrat in ambulanta direct de pe pista.

Spre deosebire de kenieni, domnul Cornel din Turda nu a avut nicio problema, desi are 50 de ani si a pierdut un picior.

Si daca unii maratonisti s-au simtit rau, soferii s-au infuriat cand au gasit inchise toate strazile de langa Palatul Parlamentului. Au "alergat" si ei cu masinile, ca sa paraseasca mai repede zona.

Maratonul Bucuresti 2009 se afla la a doua editie. In acest an au alergat in jurul Palatului Parlamentului peste 4.000 de oameni.

Tags: maraton,

VIDEO PROTVPLUS.RO