Abia eliberat din închisoare, un bărbat a încercat să violeze două femei

Dată publicare: 06-04-2021 17:44
Dată actualizare: 06-04-2021 17:58


Abia eliberat din închisoare, unde şi-a petrecut ultimii 5 ani pentru viol, un bărbat de 46 de ani din Bacău a ajuns iar în fața anchetatorilor.

Individul a încercat să agreseze sexual două femei, într-un sat. Ambele locuiau în aceeaşi casă şi au fost atacate pe rând. O vecină l-a văzut pe individ plecând pe jumătate dezbrăcat şi a anunțat poliţiştii.

Atacul s-a petrecut în comuna Orbeni, județul Bacău, în jurul prânzului, când cele 2 femei s-au trezit peste ele în casă cu bărbatul care era băut bine.

Victimă: „El când a venit, a venit pentru mine şi după o oră a venit la mama. El când a intrat, i-am pus mâinile în piept şi el tot să mă împingă în pat.”

Văzând că nu reuşeşte să pună victima la pământ, agresorul a plecat şi a aşteptat ca femeia să plece la muncă în sat iar mama acesteia să rămână singură acasă. A intrat apoi peste femeia de 85 de ani şi a încercat să o violeze dar, din fericire, bătrâna a scăpat. O vecină l-a surprins tocmai când ieşea din camera unde locuia femeia.

Vecina a sunat la 112, iar poliţiştii au reuşit să îl prindă pe agresor.

Cătălina Păduraru – IPJ Bacău: „Poliţiştii au luat măsura reţinerii unui bărbat de 46 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.”

În urmă cu 2 săptămâni, individul tocmai fusese eliberat din închisoare unde stătuse 5 ani pentru viol.

Cele două femei atacate locuiesc împreună şi încă nu şi-au revenit din spaimă.

Ele speră acum că judecătorii vor face dreptate şi îl vor ţine pe agresor închis pentru multă vreme.


VIDEO PROTVPLUS.RO