Bărbatul care a încercat să violeze o femeie la mall ar fi fost sub influenţa drogurilor

Ultima actualizare: 11-01-2021 17:40

Prin momente de groază a trecut o femeie într-un centru comercial din București. Un bărbat de 35 de ani ar fi încercat să o violeze în toaletele pentru femei.

Planul individului a fost dat însă peste cap și a vrut să fugă. Dar a fost prins repede de polițiști. Suspectul este acum în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Camerele de supraveghere instalate pe unul dintre holurile centrului comercial din Capitala l-au filmat pe bărbat.

În imagini se vede cum individul, îmbrăcat în negru, iese grăbit din zona toaletelor pentru femei. Imediat apare şi victimă, pe care ar fi agresat-o cu puţin timp înainte şi care a reuşit să scape cu greu din mâinile lui.

În înregistrare se observă cum femeia încearcă să-l prindă din urmă pe suspect, dar este împinsă de acesta. Alertaţi de ţipete, în sprijinul ei au venit doi angajaţi ai mall-ului.

Victima a stat de vorbă cu anchetatorii, cărora le-a oferit informaţii preţioase, care i-au ajutat pe oamenii legii să îl găsească pe suspect.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului l-au prins pe suspect în apropierea complexului comercial. Surse din anchetă spun că bărbatul de 35 de ani era sub influenţa drogurilor atunci când a atacat-o pe femeie. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta ar mai fi fost prins furând dintr-un hipermarket din mall cu două zile înainte de atac.

Reprezentanţii Centrului Filia, o organizaţie non-profit care militează pentru drepturile femeilor, atrag atenţia asupra gravităţii agresiunilor de acest fel.

Andreea Rusu, directorul centrului Filia: „Femeile încep să se protejeze, însă nu asta e normalitatea. normalitatea ar fi să discutăm despre astfel de cazuri, să le condamnăm, agresorii să plătească pentru faptele lor, iar femeile să fie în siguranţă fără să trebuiască să-şi ia n metode de precauţie.”

Individul care ar fi agresat-o pe femeie în toaleta centrului comercial este acuzat de tentativă de viol.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO