Un tanar constantean a injunghiat un taximetrist, apoi si-a luat singur viata. Ultimele lui cuvinte: "Ingerii vor fi cu tine"

Ultima actualizare: 30-09-2015 07:13

Un taximetrist a fost injunghiat cu un cutit, duminica, in centrul municipiului Constanta, chiar de catre clientul sau, pe care il transporta cu masina.

O camera de supraveghere a surprins momentul in care agresorul, client intr-un taximetru, l-a atacat pe sofer. Se vede cum bietul om s-a luptat, si la un moment dat a reusit sa deschida usa masinii. Agresorul a rupt-o la fuga. Ranit in zona gatului taximetristul a cazut in genunchi in mijlocul bulevardului si a strigat dupa ajutor. A povestit apoi clipele de cosmar.

 

Am vazut lama la cutit, foarfeca, nu stiu ce era... Era ceva cu maner verde. Si atunci am oprit acolo... zic: s-a oprit motorul. Si atunci a inceput sa sara pe mine fara sa zica absolut nimic. M-am luptat cu el pana cand am reusit sa deschid usa. Am cazut in genunchi si am cerut ajutor la tinerii aia de la terasa aia."

Un jandarm care tocmai iesise din tura l-a vazut pe ranit plin de sange si a cerut ajutorul colegilor. In acest timp, agresorul a apucat sa fuga pe o strada laterala. A incercat sa se ascunda intr-o casa. Proprietarii au incremenit de spaima cand au vazut ca un necunoscut le intra in locuinta, pe geam. Petele de sange stau inca marturie a celor intamplate.

Gonit din casa, agresorul a luat-o la fuga si a ajuns inapoi pe bulevardul principal. A intrat in primul local care i-a iesit in cale si a incercat sa-si puna capat zilelor.

A intrat in bar a luat un cutit si dupa ce a luat cutitul se comparta ca si cand...era drogat, toata lumea mi-a zis ca era drogat", spune o martora.

Alertati, jandarmii au descins in local.

Medicii nu au mai putut face nimic sa-i salveze viata. Intre timp, politistii au inceput o ancheta. Au stat de vorba si cu taximetristul care este acum internat in spital.

M-a rugat sa il duc la Dacia. Prima data am ezitat. Transpirat tot era, mi s-a parut ciudat!", spune taximetristul

Necropsia va lamuri daca omul consumase sau nu droguri. Intre timp, anchetatorii l-au identificat: este vorba despre un tanar de 24 de ani care ar fi urmat o vreme cursurile Universitatii Ovidius din Constanta.

Administratorul cafenelei povesteste ca inainte de deschidere s-a trezit cu tanarul in fata localului. Era pe jumatate dezbracat si vorbea fara sens, cerea insistent apa. Dupa ce aintrat in bar, i-a spus tinerei de acolo ca “ingerii vor fi cu ea”. Se pare ca barbatul era sub influenta drogurilor, insa doar necropsia va stabili acest lucru. Anchetatorii nu stiu de ce l-a injunghiat tanarul pe taximetrist.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO