Doi tineri studenți au murit în urma unui accident îngrozitor. Șoferul avea permis de câteva luni

Ultima actualizare: 17-10-2021 19:37

Doi studenți de 19 ani, prieteni buni, au murit după ce s-au izbit cu mașina de un copac, în județul Prahova.

Deocamdată este neclar de ce șoferul a scăpat autoturismul de sub control. Cert e că tânărul avea permisul auto de puțin timp, iar în acele momente plouă puternic, așa că șoseaua era acoperită cu apă.

Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Blejoi, către Ploiești. Cei doi prieteni mergeau în oraș, unde ar fi trebuit să se vadă cu niște amici, la o terasă.

La un moment dat, pe o porțiune de drum drept, tânărul de la volan nu a mai reușit să controleze direcția și a intrat cu mașina într-un copac. Vehiculul a fost complet distrus.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru că șoferul și pasagerul să poată fi scoși.

Ultima persoană pe care au contactat-o cei doi a fost unul dintre prietenii cu care ar fi trebuit să se vadă.

„Era un șofer liniștit, nu știam să meargă foarte repede. I-o fi sărit vreun animal în față”, a spus un prieten de-al șoferului.

„Sunt în comă profundă, amândoi intubati, mergem cu ei la spital, în stare gravă”, a declarat un reprezentant al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.

Șoferul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Prietenul lui a mai supraviețuit câteva ore, însă rănile suferite au fost multe prea grave. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Tinerii, amândoi din Ploiești, erau studenți la Politehnică, în București. Șoferul avea permis de câteva luni.

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO