Un copil de 3 ani a fost sfasiat de un caine Rottweiler, iar atacul a fost filmat. Ce a patit cainele agresiv dupa incident

Ultima actualizare: 15-12-2016 07:07
rottweiler agresiv

Un copil de 3 ani din Africa de Sud a fost filmat in timp ce a fost sfasiat din senin de catre un Rottweiler.

Marco Labbert, in varsta de 3 ani, se afla in gradina sa din orasul Hennerman, Africa de Sud, alaturi de un caine negru, relateaza Metro

La un moment dat, cand incerca sa-l mangaie, cainele s-a napustit asupra copilului si l-a muscat in repetate randuri de cap, in timp ce baiatul se zbatea sa scape.

Din fericire, menajera familiei a vazut prin ce chinuri trecea Marco si l-a salvat. Baiatul a fost apoi transportat de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale la ranile pe care le avea la cap si la maini.

Se pare ca tatal sau, Francois, a impuscat cainele. Barbatul a fost criticat atat pentru faptul ca a facut public clipul in care fiul sau este atacat, cat si pentru gestul de a-l impusca pe patruped.

El a declarat: “Nu a fost un gest razbunator, ci pentru a-i proteja pe oamenii care ma vizitau. Nimeni nu putea sa stie daca Rottweiler-ul ar mai fi atacat pe cineva. Cand un caine recurge la asta, e posibil sa o faca si a doua oara”.

Marco a fost externat a doua zi dupa incident.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO