Un copil de 11 ani din Vâlcea a murit după ce a furat o mașină și s-a răsturnat

Dată publicare: 17-08-2018 13:03
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Tragedie în judeţul Vâlcea. Un copil de 11 ani din comună Ioneşti a murit joi seara după ce a furat o maşină şi s-a răsturnat cu ea.

Din primele cercetări se pare că băiatul ar fi luat autoturismul lăsat de proprietari deschis, cu cheile în contact. Copilul ar fi condus câţiva kilometri, dar la un moment dat a pierdut controlul volanului.

Se pare că băiatul se plimba joi seara singur, prin localitate, când a zărit maşina lăsată deschisă, în faţa unei porţi. A pornit cu ea spre localitatea Orleşti şi a ajuns în apropierea unei hidrocentrale unde, din cauza unei manevre greşite, vehiculul s-a răsturnat. Geamul din dreptul şoferului era deschis, iar copilul a fost azvârlit afară şi prins sub maşină care se rostogolea.

Un localnic a observat autoturismul şi a sunat la 112. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat să-l resusciteze pe băiat timp de o oră, dar manevrele s-au dovedit a fi zadarnice. Poliţia face cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut totul.


VIDEO PROTVPLUS.RO