Un bărbat și-a ucis vecinul și apoi s-a dus să se laude la cârciuma din sat. Ce le-a spus cunoscuților

Dată publicare: 25-02-2021 07:36
Dată actualizare: 25-02-2021 11:55


Un bărbat de 43 de ani din județul Bacău riscă să își petreacă următorii 20 de ani după gratii. Omul este bănuit că și-a omorât un vecin din sat. Nu a putut să uite faptul că, în urmă cu 3 ani, victima l-a bătut, aşa că a hotărât să se răzbune.

Noaptea și-a pus planul în aplicare. Apoi s-a dus la cârciumă și s-a lăudat că s-a răzbunat.

Echipajul de la ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a salva victima, aşa că bărbatul este acum cercetat pentru crimă.

Relaţiile dintre victimă, în vârstă de 65 de ani, şi presupusul autor au fost tensionate în ultima vreme, iar cei doi se certau mai mereu. În urmă cu câţiva ani, victima i-a aplicat o corecţie fizică celui bănuit acum de crimă.

Femeie: S-au mai bătut au fost băuţi.
Reporter: De la băutură scandalul?
Femeie: Băutura băutură. A fost bătut de mort el acum vreo 3 ani şi acum s-a răzbunat.

Totul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, dar crima a ieşit la iveală abia la prânz, când suspectul le-a spus vecinilor că s-a răzbunat.

Bărbat: A zis că "am fost la Alioşa şi l-am achitat. Gata de-acum înainte. Gata l-am omorât".

Femeie: A venit poliţia şi l-a luat şi el a zis în crâşma "l-am capitat pe Alioşa"

Vecinii s-au dus la locuinţa victimei şi au găsit casa întoarsă pe dos, cel mai probabil în urma unei lupte. Atunci şi-au dat seama că suspectul a spus adevărul. Oamenii au sunat la 112, iar poliţiştii l-au dus la secţie pe suspect.

Bărbat: "Asta e crimă, ce accident. Nu are cum să fie accident dacă amândoi s-au bătut în casă. Totul pe jos, ele era pe jos pe acolo. Securea pe jos, i-a dat cu securea."

Vecinii spun că suspectul era scandalagiu, dar de obicei nu era violent. Individul a fost reţinut şi internat la secţia de psihiatrie a spitalului judeţean din Bacău, unde va fi supus unei expertize medico legale.

În cazul în care medicii vor constata că suspectul poate răspunde pentru faptele sale şi va fi găsit vinovat, riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Tags: barbat, ucis, vecin,


VIDEO PROTVPLUS.RO