Un barbat din Buzau, acuzat ca a abuzat-o sexual pe fiica iubitei lui. Ce a facut barbatul cand totul a iesit la lumina

Ultima actualizare: 18-06-2016 07:15

Caz revoltator intr-o localitate din Buzau. Un barbat de 37 de ani este acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe fiica iubitei lui si ca ar fi incercat acelasi lucru si cu o fata pe o avea dintr-o casatorie anterioara.

Cand s-a aflat de faptele lui, individul a incercat sa se sinucida, dar a fost oprit la timp iar acum e internat la psihiatrie. Minorele - una de 8 ani si celalalta de 13 - au ajuns intr-un centru de plasament, si primesc consiliere psihologica.

Autoritatile au aflat de faptele barbatului de 37 de ani dupa ce o ruda de a lui l-a reclamat la primarie. Cel care a facut sesizarea le-a spus asistentilor sociali ca individul le-a abuzat sexual pe cele doua copile si imediat dupa aceasta a fost anuntata Politia si Directia pentru Protectia Copilului. Ulterior anchetatorii au stat de vorba cu minorele si cu mai multi apropiati ai familiei. Asa au aflat ca barbatul a violat-o pe fata de 8 ani a iubitei lui si ca ar fi vrut sa procedeze la fel si cu fiica lui de 13 ani.

Suspectul a fost internat intre timp la Spitalul de Neuropsihiatrie din Sapoca pentru ca dupa ce s-a aflat de faptele lui a vrut sa se omoare. Psihiatrii urmeaza sa stabileasca daca a avut discernamant in momentul in care a comis faptele de care este acuzat.

Primii care au aflat ca barbatul de 37 de ani le-a abuzat sexual pe cele doua copile au fost angajatii primariei din localitatea unde individul statea impreuna cu iubita lui. Asistentii sociali au discutat cu fetele si asa au aflat ca fetita de 8 ani a avut cel mai mult de suferit.

Daniela Ciubuc, asistenta sociala: "Fetita concubinei presupusului agresor ne-a povesit ca cu aproximativ o luna in urma s-ar fi petrecut un incident la stana unde acesta avea grija de animale. Acolo s-au intamplat niste lucruri nefiresti."

Dupa ce au stat de vorba cu fetele, asistentii sociali au sesizat Politia si Directia pentru Protectia Copilului. Ancheta merge destul de greu pentru ca fiica de 13 de ani a barbatului refuza sa spuna prea multe despre ce s-a intamplat. De altfel, desi tatal ei a incercat sa o violeze si pe ea - copila nu a povestit nimanui prin ce a trecut.

Margareta Zaman, dirigina fete de 13 ani: "Am stat de vorba cu fetita cea mare, nu a recunoscut de nicio culoare. Fiind copil cred ca prima reactie pe care o ai este rusinea si nu stiu cui ai putea sa te destainui..."

Barbatul de 37 de ani nu a fost inca audiat procurori.

Dupa s-a aflat de faptele lui, barbatul a incercat sa se sinucida dar a fost oprit la timp de cativa localnici. Ulterior el a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca unde urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se vedea daca a avut sau nu discernamant in momentul in care a comis agresiunea.

Cele doua fete agresate de barbatul de 37 de ani sunt acum in grija statului.

Ciprian Parvu, director pe servicii specializate DGASPC BUZAU: "A fost dispus plasamentul in regim de urgenta al copiilor, urmand sa beneficieze de un program de consiliere si supraveghere, ingrijire."

Daca va fi gasit vinovat de judecatori, barbartul de 37 de ani risca pana la 12 ani de inchisoare pentru viol si tentativa de viol.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO