Un băiețel a fost ucis de iubitul mamei sale pentru că era „foarte gălăgios”

Ultima actualizare: 17-01-2019 14:08
Alfie

Un băiat de trei ani a fost zdrobit de scaunul din fața sa, împins de iubitul mamei sale. Martorii incidentului susțin că bărbatul s-a enervat fiindcă băiețelul era gălăgios. Alfie Lamb își striga mama, în mașină, fapt ce l-a enervat cumplit pe bărbat.

Mama copilului, o femeie de 23 de ani, i-a mințit pe polițiști, spunându-le că tragedia s-a petrecut, de fapt, într-un taxi. Ea și partenerul său, Stephen Waterson, neagă uciderea bebelușului, scrie BBC.

Bărbatul și-a împins cu intenție scaunul, cu forță, în spate, zdrobindu-l pe micuț, în timp ce femeia îi țipa la băiețel să nu mai facă gălăgie. La volanul Audiului se afla o cunoștință a celor doi, care a descris autorităților scenele din autovehicul.

Martorul a mai dezvăluit că a auzit cum femeia și-a pălmuit copilul, însă tragedia a fost descoperită abia când au ajuns la destinație, la o adresă din sudul Londrei.

Procurorul de caz a declarat că băiatul ar fi murit prin asfixiere din cauza scaunului din față, unde se afla partenerul mamei sale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO