Cum a reacționat tatăl fetei de 21 de ani violată, arsă și ucisă după o petrecere

Ultima actualizare: 18-01-2019 17:27

Tatăl fetei de 21 de ani violată, arsă și ucisă de un tânăr de 20 ani, în Australia, a ajuns distrus de durere în locul unde fiica sa a murit în chinuri groaznice, relatează Daily Mail.

Aiia Maasarwe era din Israel, însă studia în Australia. În noaptea când a avut loc tragedia, fata se întorcea acasă de la o petrecere. Tânărul de 20 de ani a urmărit-o, a violat-o apoi a ucis-o. Trupul tinerei a fost găsit abia a doua zi.

Saeed Maasarwe, tatăl lui Aiia Maasarwe a ajuns la locul unde s-a petrecut tragedia și a izbucnit în plâns. "Sper ca fata mea să ajungă într-un loc mult mai bun decât acesta, în paradis", a spus bărbatul.

Alături de Saeed, mii de oameni au plâns și au aprins lumânări în centrul orașului Melbourne în memoria tinerei ucisă cu sânge rece de bărbatul de 20 de ani. Părinți, copii, prieteni, familie și necunoscuți au depus sute de flori și coroane și au ținut un moment de reculegere pentru Aiia.

"A fost un atac oribil asupra unei tinere care a venit în vizită în țara noastră", a spus o persoană care a venit să țină un moment de reculegere pentru Aiia.

Bărbatul care a ucis-o pe Aiia a fost prins într-un parc din oraș, un loc unde tinerii se întâlnesc pentru a consuma droguri, după ce poliția locală a fost anunțată de o femeie. Tânărul a fost arestat și va fi judecat pentru fapta sa.

Oamenii din oraș au ieșit în stradă în semn de protest cu pancarde pe care scria "Sunt eu următorul?". Întreaga comunitate este șocată și speră ca oamenii legii să facă dreptate, iar tânărul să plătească pentru fapta sa.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO