Ce au aflat autorităţile britanice despre principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov

Ultima actualizare: 18-01-2019 13:44

Marea Britanie depinde acum de Iordania ca să rezolve crima căreia i-a căzut victimă romanul Tudor Simionov. Suspectul principal a fugit din Londra şi s-ar fi refugiat în Regatul Hasemit.

Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care l-a înjunghiat pe Tudor Simionov, romanul de 33 de ani angajat să păzească intrarea la o petrecere luxoasă din Londra.

Poliţia britanica încearcă acum să obțină cooperarea autorităților iordaniene pentru un interogatoriu.

"Hamed a plecat din Marea Britanie la scurt timp după crimă. Poliţia încearcă acum să îi dea de urmă pentru a îl interoga", a declarat o sursă pentru The Sun.

Tudor Simionov, fost sportiv de performanță al Clubului Dinamo București, a fost înjunghiat mortal în faţa unul local din Londra.

Concluziile medico-legale - susțin surse apropiate de anchetatorii din poliția metropolitană londoneză - au aratat că Tudor ar fi fost înjunghiat nu de unul, ci de mai mulți agresori.

în timpul confruntării în care fostul sportiv a încercat să își apere colegii de la clubul pe care îl păzeau s-a confruntat cu nu mai puțin de 9 indivizi.

Aceleași surse menționează faptul că trupul romanului era plin de răni provocate de cuțit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO