Tânăr găsit mort pe malul unui pârâu, în Iași. Ce spun rudele: "Sunt mafia"

Ultima actualizare: 23-01-2019 09:31

Crimă în Iași, unde un tânăr de 35 de ani a fost găsit fără suflare pe malul unui pârâu, plin de răni şi vânătăi. Rudele spun că, după o noapte de absentă, l-au găsit în zori abia după ce câinii au lătrat zadarnic, de câteva ore, în zona respectivă.

Îi bănuiesc de omor pe băieţii cu care victima a petrecut în ajun, şi le-au dat poliţiştilor semnalmentele lor.

Fratele victimei din comuna Sinești a fost cel care a făcut descoperirea şocantă, la câteva sute de metri de gopodărie, pe malul unui pârâu. Acesta a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi criminaliştii.

Alexandru Dumitru, fratele victimei: ”N-a venit toată noaptea, a fost la băieţii care l-au omorât şi am dat dimineaţa de el dimineaţa în gârlă. Când l-am văzut am leşinat, într-o groapă, printre mărăcini acolo l-au pus. De ieri dimineaţă, toată ziua şi toată noaptea au petrecut, au consumat alcool şi l-au bătut de l-au omorât.”

Rudele spun că tânărul ar mai fi fost bătut de prietenii cu care a petrecut, după ce au consumat împreună alcool, însă nu au depus nicio plângere la poliţie.

Reporter: Îi cunoaşteţi pe cei cu care a petrecut?
Rude: Da. Sunt familia. Îi ştie şi poliţia şi toţi. Sunt mafia.

Alexandru Didina, mama victimei: ”Ieri dimineaţă a plecat la dânşii şi nu a mai venit. Am zis că doarme la ei. Un văr a zis "au lătrat toată noaptea câinii la gârlă şi mare lucru să nu fie Costel pe acolo".”

Potrivit anchetatorilor, victima avea mai multe urme de lovituri pe corp, semn că acesta ar fi fost bătut până a rămas fără suflare şi apoi abandonat. Oamenii din comună spun că tânărul era văzut des în comapania celor suspectaţi acum de crimă.

Femeie: ”L-au găsit mort într-o gârlă, cu faţa în sus. Am auzit că ţipă şi bocea că e mort în zăpadă.”

Rudele tânărului cred că tânărul a fost ucis în bătaie, însă ancheta este abia la început.

Marţi, în comuna Sinești, criminaliştii au strâns probe ore întregi, iar trupul fără viaţă al victimei a fost preluat de către cei de la Institutul de Medicină Legală. Rezultatele necropsiei - spun anchetatorii - vor stabili dacă tânărul a fost bătut şi abia apoi cărat şi ascuns pe malul pârâului.

În tot acest timp, rudele tânărului spun că cei care l-ar fi omorât sunt chiar consătenii cu care a petrecut marți, toată ziua.

Deocamdată, nimeni nu a fost reţinut în acest caz de omor însă anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi continuă cercetările pentru a da de urma vinovaţilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO