Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, pe marginea autostrăzii A1. Ce s-ar fi întâmplat

Ultima actualizare: 24-10-2019 07:56

Pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometru 33, o şoferiţă de 34 de ani din Capitală a fost găsită grav rănită miercuri seară, inconştientă, în maşina sa.

Autoturismul era avariat după ce se rostogolise de mai multe ori pe câmpul din apropiere. Deocamdată, anchetatorii nu ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Piteşti. Întâmplător, câţiva şoferi care treceau pe acolo au văzut maşina în câmp şi au dat alarma.

Adrian Predușcă, martor: "Nu era conştientă, nu coopera. Blocată la volan, cu picioarele la pedale, nu mai reacţiona."

Cei aflaţi în trafic au observat maşina răsturnată pe câmp și imediat au sunat la 112. La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la SMURD, ambulanţă şi poliţie. Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească din ce cauză şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul câteva sute de metri pe câmpul din apropierea autostrăzii

Medicii au găsit-o pe tânără în stare critică. Au încercat să o stabilizeze şi să o transporte cât mai repede la spital.

Nici poliţiştilor nu le e clar de ce şoferiţa a ieşit de pe autostradă, mai cu seamă că nu au găsit urme de frânare şi nici alte indicii

Agent șef principal Petrișor Țufă, Poliţia Autostrăzi: "Conducătoarea autoturismului a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul lateral dreapta. A fost găsită inconştientă de către lucrătorii de la SMURD."

Poliţiştii urmează să ceară şi o expertiză tehnică a maşinii pentru a se constata dacă a existat vreo defecţiune. De asemenea, vor cere medicilor să afle dacă femeia suferea de vreo afecţiune, dacă a consumat alcool sau vreo substanţă interzisă înainte de a se urca la volan

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO