Drama unei mame. Credea că fiul ei e răcit, dar a murit după două zile

Dată publicare: 28-09-2019 12:38
Dată actualizare: 28-09-2019 13:29


josh harber

O mamă devastată din Marea Britanie a dezvăluit drama prin care trece, după ce fiul ei de doar 9 ani a murit la două zile după ce a mers la spital prezentând simptome de răceală.

În urmă cu două luni, Josh Harber, în vârstă de 9 ani și îndrăgostit de fotbal, a fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută – o formă foarte violentă de cancer care afectează celulele albe - și a murit la două zile după ce a manifestat febră și alte simptome asociate răcelii, relatează publicația Mirror.

„Era un băiat iubitor, energetic, plin de compasiune, era mereu preocupat de oamenii din jurul lui”, a spus mama sa, Danielle, șocată de moartea bruscă copilului.

Colegii și prietenii l-au descris drept un copil sportiv, un înger, care punea mereu nevoile celor din jur înaintea nevoilor lui.

Josh a fost transportat la spitalul din orașul Ashford în data de 7 iulie, cu febră și alte simptome asociate răcelii. În urma rezultatelor analizelor de sânge, doctorii și-au dat seama cât de gravă este situația și l-au transferat pe băiat la un spital din Londra.

Totul a fost prea târziu, deoarece la 48 de ore de la pronunțarea diagnosticului, Josh a murit.

„Cu o săptămână inainte era bine. Juca fotbal și era absolut bine. Nu exista niciun semn că ar fi bolnav”, a declarat mama lui.

Familia lui John a deschis un fond în memoria băiatului, cu scopul de a strânge bani pentru cercetare în domeniul leucemiei la copii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO