Un copil de 11 ani a condus peste 300 de kilometri. Unde încerca să ajungă


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 11:35
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 11:05
Categorie: Stiri externe
Un copil de 11 ani a furat mașina fratelui său și a condus peste 300 de kilometri

Un băiat de 11 ani a fost găsit de polițiști după ce a condus peste 300 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet.

Copilul a luat mașina fratelui său și a traversat tot statul Carolina de Nord. Băiatul a plecat din orașul Simpsonville și a condus aproximativ 3 ore și jumătate, până a ajuns în Charleston, în jurul orei locale 00.30, potrivit New York Post.

Băiatul folosea o aplicație pe tabletă care să îl ghideze până la destinație, însă s-a rătăcit după ce a pierdut semnalul GPS. Acesta a fost descoperit de autorități după ce s-a oprit într-o parcare, chiar lângă o mașină a poliției.

"Copilul a condus 3 ore și jumătate de unul singur, noaptea, pe autostradă. Vă puteți imagina?", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Charles Francis.

Polițiștii precizează că băiatul plecase să se întâlnească cu un bărbat pe care îl cunoscuse prin intermediul aplicației Snapchat.

Autoritățile l-au contactat pe tatăl și pe fratele copilului, care se pregăteau să îl dea dispărut. Cei doi au plecat către Charlestone imediat cum au aflat unde se află băiețelul, pentru a-l aduce înapoi acasă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: New York Post

Tags: copil, sua, masina, snapchat,

VIDEO PROTVPLUS.RO