Si-a batut cu salbaticie fiicele sub ochii fratelui lor mai mic. Judecatorii au decis ca NU merita sa ajunga dupa gratii

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59

Barbatul din Vaslui filmat de propriile fiice, in timp ce le lovea cu brutalitate, a scapat de inchisoare. Le-a lovit cu pumnii si picioarele, iar fiul lui, de 5 ani, a privit speriat toata scena.

Desi pedeapsa pentru faptele sale putea ajunge pana la 6 ani dupa gratii, judecatorii i-au dat doar un an, cu suspendare. In urma cu un an, tatal celor doua fete- care aveau 14, respectiv 15 ani - a fost filmat cu telefonul mobil chiar de adolescente, si cu acordul lui, in timp ce le snopea in bataie. Barbatul le-a lovit cu pumnii si picioarele, iar fiul lui, de 5 ani, a privit speriat toata scena.

Individul s-a razbunat atunci pe fiicele sale, dupa ce nevasta plecata la munca in Italia, s-a intors in tara doar ca sa divorteze de el. Dupa bataie, fetele s-au dus la asistentul social din comuna cu imaginile si au cerut ajutor.

Irina Campeanu, purtator de cuvant Protectia Copilului Vaslui: "Institutia noastra a intervenit imediat prin securizarea copiilor in sistemul de protectie sociala Vaslui. Pentru tata s-a propus si realizat decaderea din drepturile parintesti."

Copiii au ajuns in grija matusii, iar tatal a incercat atunci sa se apere. "Imi pare rau, imi pare rau de copii. Fosta mea m-a pacalit cu divortul, cu cate mi-a facut, ca toate s-au intamplat din cauza ei. Fetele aveau si ele o parte din vina. anume ca s-au luat dupa maica-sa, vorbeau pe ascuns..."

Trimis in judecata pentru rele tratamente aplicate minorului, individul de 41 de ani a fost condamnat acum la un an de inchisoare, cu suspendare, sub supraveghere. Sentinta nu este defintiva.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO